Ózonos klímatisztítás

Ózonos klímatisztítás

Autóklíma és az autó utasterének fertőtlenítése, szagtalanítása, légtisztítása vegyszer nélkül, ózongenerátorral!

Autóklíma tisztítás során a jármű utasterébe helyezzük a nagy teljesítményű ózongenerátort. A gép egy átlagos személyautót képes 15 perc alatt vegyszer nélkül fertőtleníteni, visszamaradó káros anyag nélkül. A járműklíma tisztítás során nem csak a légkondicionáló berendezés tisztítása történik meg, hanem az egész autó baktérium- és vírusmentes lesz, valamint a kellemetlen szagok is eltűnnek. A 15 perces kezelés megfelelő, ha csak a klímatisztítás a cél. A klímatisztítás általában fertőtlenítő hatású, baktériumölő klímatisztító hab, vagy klímatisztító spray segítségével történik. Az újdonságnak számító módszerünk során nem használunk vegyszert a klímafertőtlenítéshez, csak ózont, amit a kezelés végén visszaalakul oxigénné.

Az ózonos tisztítási eljárásnál a klímarendszer semmiféle megbontására nincs szükség, a baktériumok és gombák elpusztítását az egész autó utasterét betöltő nagy koncentrációjú ózon végzi.

Az ózon az egyik legerősebb fertőtlenítő, és oxidáló anyag, ami sokkal hatékonyabb fertőtlenítő hatású, mint a klór. A mikroorganizmusok nem tudnak immunitást felépíteni, nem úgy, mint ahogy a hagyományos vegyszerekkel szemben előfordulhat.

A fertőtlenítés teljesen vegyszer felhasználása nélkül, környezetbarát módon történik, így különböző vegyszerekre érzékenyek, allergiások, kisgyermekesek, gyengébb immunrendszerrel rendelkezők számára különösen ajánlott. Nem kell tartani a tisztítószerekben előforduló olyan anyagoktól, melyekről sokszor csak évekkel később derül ki káros hatásuk. Az ózonos klímatisztítás egy megbízható, rendkívül hatékony és gyors módszer az utastér és a klímaberendezés együttes tisztítására, melyet legalább évente egyszer javasolt elvégeztetni.

Ózonos légtisztítás, fertőtlenítés, szagtalanítás. A kezelés megszünteti a(z)
-baktériumokat, vírusokat,
-allergént, penészt,
-étel-, ital-, állatszagot,
-izzadság-, fülledtségszagot,
-cigaretta-, szivar-, pipaszagot,
-oldószermaradványok jelenlétét.

Az ózonkezelés alkalmazható bármilyen lakás, szoba, ház, iroda, üzlet, autó, hajó, lakókocsi belső terének a fertőtlenítésére.

A várakozási idő elkerülése érdekében az előzetes bejelentkezés ajánlott a következő telefonszámon:
+36 20/327-8164

Az Ön otthonában elvégezzük a gépjárművek ózonos fertőtlenítését. Ára: 4990 Ft + kiszállási díj: Győr 20 km-es körzetében 1000 Ft.

4990 Ft

Cikkszám: 30