Get Adobe Flash player
Forró drót: 06/20-327-8164
(katt. a Kosár feliratra a részletekért)

  Kosár

A kosár üres.

Bejelentkezés

Szűrők

Webáruházunkban kapható minden típushoz olaj,levegő, pollen és üzemanyagszűrő is.


Kedvezményes árainkról itt érdeklődhet.
 

Kedvezmények

Partnereink

 

Organikus Fékbetétek

 

A Brenta márka organikus fékbetétek széles palettájával büszkélkedhet, mellyel teljesen le tudja a robogó piacot, valamit alternatívát kínál az utcai, terep- és triál motorosoknak.

A gyártó a legmodernebb technológiát állítja csatasorba, hogy garantálni tudja a gyártás megfelelő minőségét és hatékonyságát, szem előtt tartva a végfelhasználók biztonságát.

Mindezek eredményeképp fékbetéteivel nagy sikerrel szerepel kismotor versenyeken is. Elsősorban közúti használatra ajánljuk – túramotorokhoz és robogókhoz hagyományos organikus fékbetétjeinket,melyek nedves körülmények között is megfelelő fékhatást biztosítanak. Az utcai betétek kevésbé koptatják a tárcsákat, valamint használatukkor mindössze csekély hő termelődik.

Az organikus betétek jellemző üzemi hőmérséklete: 200-300 C

Használatuk versenypályán nem ajánlott, mivel extrém igénybevételkor üvegesedés léphet fel, sportos és verseny használatra a szintares fékbetétet javasoljuk.

A Brenta fékbetétek, fékpofák és kuplungok magas minőséget képviselnek és teljes egészében Olaszországban készülnek.

A gyártási folyamatokat legkorszerübb gépekkel végzik, melyek minden munkaállomását az egyik legszigorúbb német minőségbiztosítási cég felügyeli. (TÜV SÜD Automotive Gmbh)

Az Organikus betétek H – engedély száma: H-6-05-6270

 

Szinteres Fékbetétek

A Frenotecnica az egyike a mindössze néhány olasz gyártónak, amelyek szinteres fékbetétet is elő tudnak állítani. Egy összetett szinterezési folyamattal készülnek, mely eredményeként a Brenta betétek a legkeményebb utcai és terep körülmények között is kiválóan szerepelnek. A gyártásnál használt magas technológia garantálja a kimagasló stabilitást és élettartamot. A speciális összetételének köszönhetően emelt súrlódási tényező és közel teljesen kiküszöbölt üvegesedés jellemzi a betéteket magas hőmérsékleten is.

A szinteres fékbetéteket közúti motorozáshoz sport és nagyköbcentis túramotorokhoz, versenypályára illetve dinamikus használatra javasoljuk.

A szinteres fékbetétek előnye a rövid bekopási idő, rövidebb fékút, jobb fékerő adagolhatóság, a kimagasló stabilitás és hosszú élettartam. A speciális összetételének köszönhetően megemelkedett a súrlódási tényező, mellyel teljesen kiküszöbölték a hagyományos fékbetétekre jellemző üvegesedést, magas hőmérsékleten is.

Ezért cserébe viszont a tárcsa és a betétek is erősebben korrodálnak, valamint használat közben nagyobb hő képződik mely következtében a fékfolyadék sűrűbb cseréje szükséges.

A szinteres betétek jellemző üzemi hőmérséklete: 150-550 C mely mutatja, hogy a hagyományosnál magasabb hőmérsékletig jó fékhatást biztosít.

A Brenta fékbetétek, fékpofák és kuplungok magas minőséget képviselnek és teljes egészében Olaszországban készülnek.

A gyártási folyamatokat legkorszerübb gépekkel végzik, melyek minden munkaállomását az egyik legszigorúbb német minőségbiztosítási cég felügyeli. (TÜV SÜD Automotive Gmbh)

A Szinteres fékbetétek H- engedély száma: H-6-05-6271

 

 Fékpofák

A Brenta fékpofáinak gyártásakor a legújabb irányelveket követik a legjobb eredmény elérésének érdekében.

A magas technológia szintű rendszer, melyeket a gyártásnál használnak, biztosítja a fékek tökéletes kezelhetőségét minden hőmérsékleten és működési folyamatban.

A könnyű beszerelés és a magas teljesítmény mind a méretpontos gyártásnak és a modern anyagoknak köszönhetőek

A BRENTA fékeket a Bimota ajánlja.

Fékbetétjeink

Szolgáltatások

Személyes átvétel esetén, ingyenesen elvégezzük gépjárműve fékolaj vizsgálatát!

Kövess minket Facebookon