Get Adobe Flash player
Forró drót: 06/20-327-8164
(katt. a Kosár feliratra a részletekért)

  Kosár

A kosár üres.

Bejelentkezés

Szűrők

Webáruházunkban kapható minden típushoz olaj,levegő, pollen és üzemanyagszűrő is.


Kedvezményes árainkról itt érdeklődhet.
 

Kedvezmények

Partnereink

Az üléshuzatok a legmagasabb minőségi követelményeket szem előtt tartva készülnek. Szerkezetük úgy lett kialakítva, hogy kopásnak, szakadásnak ellenálljanak.

Az üléshuzat szabása kétféle textil felhasználását teszi lehetővé, így a fekete oldalszín mellé az ülés belső részére 8 féle színű szövetanyagból lehet választani, ami majd az ülésünk domináns részét képezi. A megfelelő szövetszín kiválasztása a fent található legördülő menü segítségével történik. Ehhez segítségül szolgálhatnak 01-08-ig számozott minták, amikre kattintva akár teljes képernyőn is meg tudod nézni a képeket.

A fejtámlák, valamint az ülés szélén lévő fekete szövet erősebb, tartósabb anyagból készül, mivel a hajlatoknál nagyobb igénybevétel éri az ülést.

A mintaképek között előre összeválogatott színkódokkal ellátott összeállításokat találhatsz.

A felhasznált anyagok

Az üléshuzatok a legjobb minőségű anyagokból készülnek. A legismertebb autógyártók is az általunk felhasznált szöveteket használják.

Az üléshuzat három rétegből áll:

  • szövet
  • vastag hab
  • stabilizáló bélés

Így a három réteg együtt megközelítőleg 5 mm-es anyagvastagságot jelent

Kialakítás

A varratok között merevítő húrokat használtak, amik nagyban javítják a tartósságot. A merevítő húrok nem törnek meg, tökéletesen felveszik az ülés alakját.

Az első ülések háttámlájának hátsó részére opcionálisan tárolózseb kérhető, amit a fenti legördülő menüben tudunk beállítani

 

 

Az oldallégzsákok szokásos helyénél kívülről láthatatlan speciális varrással készülnek a huzatok. Ezek a varratok szükség esetén a felfújódó légpárnákat nem fogják késleltetni, nem akadályozzák.

Ezt támasztja alá a B28 biztonsági tanúsítvány, melyet minden üléshuzatunk megkapott.

 

Fontos! Egyes autótípusok olyan gyári karfával kerültek kialakításra, amelyeknél a karfa az ülés részét képezi. Ezekre sajnos nem jó ez a huzat. A karfás ülések esetén csak akkor helyezhető fel a huzat, ha a karfa az üléstől elszeparált, pl. a középkonzolra rögzített. Ilyen megoldás esetén az üléshuzat felhelyezhető, ugyanis a karfa kialakításnál van annyi hely, hogy a huzatot el lehessen húzni mellette.

A készlet tartalma:

  • huzatok az első ülésekre
  • huzat a hátsó ülésre
  • fejtámlahuzatok
  • rögzítő kampók
  • felszerelési útmutató

Szolgáltatások

Személyes átvétel esetén, ingyenesen elvégezzük gépjárműve fékolaj vizsgálatát!

Kövess minket Facebookon